DF'er tvunget ud af partiet

Slettet Bruger,

17/09/2007

I går forlød det, at Dansk Folkepartis Merethe Egeberg Holm ville slippe med en mundtlig advarsel for sine udtalelser på talerstolen ved partiets landsmøde i Odense lørdag.

"Også hvad angår intelligensen er der desværre langt mellem snapsene hos muslimerne. Ud med alle muslimer i Europa og ind med jøderne i stedet," havde hun sagt, og det mislykkede "forsøg på ironi" blev i første omgang takseret til et gult kort.

Men man har et standpunkt, til man tager et nyt, så i aftes ringede partisekretær Poul Lindholm Nielsen med et ultimatum. Det skriver Ritzau.

"Enten kunne hun selv melde sig ud, eller også ville der blive indledt en eksklusionssag. Og jeg er sikker på, at enden på den ville være, at hun ville blive ekskluderet," siger Poul Lindholm Nielsen.

Og beslutningen var ikke svær at træffe for Egeberg Holm, som nu er eks-DF´er.

"Det er jo en trussel, når man siger: Vil du melde dig ud i aften, ellers ekskluderer vi dig i morgen. Han ringede to gange og sagde det samme," udtaler hun.

En hurtig morgenresearch viser ellers, at Egberg Holm har fået fjernet det indlæg med titlen "Jeg hader og foragter muslimer", som DF-ledelsen med bekymring så optrådte på Den Danske Forenings hjemmeside.

[email protected]Kilde: