Byager: Rohde havde mere succes i politik end i erhvervslivet

Han kunne ikke rigtigt finde ud af det med erhvervslivet, men så er det jo godt, at kravene i politik ikke er så svære at honorere for ham

Slettet Bruger,

05/05/2008

Han kunne ikke rigtigt finde ud af det med erhvervslivet, men så er det jo godt, at kravene i politik ikke er så svære at honorere for ham. Sådan cirka udlægger kommunikationsrådgiver Henrik Byager det comeback til politik, som Venstres tidligere politiske ordfører Jens Rohde muligvis står overfor.

"Man kan sige, at Jens Rohde får chance for at vende tilbage til noget, han havde betydeligt mere succes med, end han havde med sin erhvervskarriere, det er nok et rigtigt karrierevalg af ham. Så må vi se om vælgerne husker politikeren Jens Rohde eller direktøren Jens Rohde," siger Henrik Byager til berlingske.dk.

Jyllands-Posten skriver i dag, at Venstre-spidserne Lars Løkke Rasmussen og Claus Hjort Frederiksen arbejder på at få Jens Rohde opstillet som kandidat for Venstre ved valget til EU-Parlamentet næste år. Og det ville være en god mulighed for Jens Rohde til at genopbygge sin politiske karriere, efter at hans erhvervskarriere kuldsejlede med TV2 Radio, hvor han var direktør, inden han blev fyret.

Men han må vænne sig til, at opmærksomheden omkring hans person vil være mindre end i gamle dage på Christiansborg, siger Henrik Byager:

"I hans tidligere politiske virke blev han ringet op af journalister en gang i timen, nu bliver det måske en gang om måneden, men på den anden side så kan han komme tilbage i spillet. Det er en genstart af hans karriere, ingen tvivl om det."

[email protected]

Kilde: