Fototurister tævet af christianitter

To engelske turister havde tilsyneladende overset det skilt uden foran Christiania, der viser, det er forbudt at fotografere

Slettet Bruger,

21/07/2009

To engelske turister havde tilsyneladende overset det skilt uden foran Christiania, der viser, det er forbudt at fotografere. Derfor blev de i lørdags fanget af en gruppe christianitter, der overfaldt med spark og slag, da turisterne nægtede at udlevere deres kamera. Det skriver jp.dk.

Politiet har intet brugbart signalement af gerningsmændene i sagen, der langt fra er enestående. Det fortæller vicepolitikommisær i efterforskningsafdelingen på Station Amager Steen Mikkelsen.

"I sommerperioden sker det meget tit, at folk, der ikke tænker over det eller har et kendskab til Christiania, kommer til at tage et kamera frem derinde og bliver konfronteret med det. Oftest bliver kameraet dog bare taget fra dem og ødelagt. Det er meget sjældent, at man fanger gerningsmændene, og oftest vælger folk fornuftigt nok at stikke af, når de bliver omringet," siger Steen Mikkelsen til jp.dk.

[email protected]

Kilde: