Angelina Jolie springer ud som stolt pistolejer

Den amerikanske skuepillerinde Angelina Jolie, som hævdes at have sagt ja til at spille den kvindelige hovedrolle i en filmatisering af den pro-kap...

Slettet Bruger,

04/06/2008

Den amerikanske skuepillerinde Angelina Jolie, som hævdes at have sagt ja til at spille den kvindelige hovedrolle i en filmatisering af den pro-kapitalistiske Ayn Rand-roman "Atlas Shrugged", er også på anden måde politisk ukorrekt.

Ifølge dailystar.co.uk har hun således anskaffet sig to ægte udgaver af de pistoler, som hun i filmen "Tomb Raider" dræbte skurke med. Og skulle der komme ubudne gæster i hendes hus, så vil de få det at føle.

"Jeg har ingen problemer med at skyde enhver, der kommer ind i mit hjem og forsøger at gøre skade på mine børn," siger Angelina Jolie og fortæller, at hun og manden, Brad Pitt, har hver sit eksemplar af "Tomb Raider"-pistolen:

"Brad og jeg har intet imod at have pistoler i hjemmet. Og ja, jeg er i stand til at bruge den, hvis det bliver nødvendigt."

Angelina Jolie planlægger også at lære sine børn, som hun snart vil have seks af, hvoraf de fire er adopterede, at forsvare sig selv.

"Jeg mener, det er godt for enhver at lære færdigheder, når det gælder kampsport. Det være sig kungfu, boksning eller kickboxing, fordi selvforsvar er vigtigt. De vil komme i slagsmål på et tidspunkt, og så kan de ligeså godt lære, hvordan de passer på sig selv," siger Angelina Jolie.

[email protected]

Kilde: